Sopar Consell General d’Odontologia d’Espanya

El proppassat 15 de Desembre, el Dr. Pere Harster i Nadal invitat per El Consell General d’Odontologia d’Espanya i la Dra. Dolores Rodríguez Andújar, invitada per la directiva De SEPES (Societat Espanyola de Pròtesi) varen assistir a la festa de gala de l’Odontologia, celebrada a Madrid en els salons del Hotel Wellington; va ésser una ocasió de confraternitzar amb el bo i millor de l’Odontologia Espanyola i amb els premiats dels guardons de l’any, entre els quals el mes important: la medalla de Santa Apol·loni a , que va correspondre a un català, el Dr Esteve Brau, que es suma així a la llarga sèrie de guardonats catalans amb la mateixa distinció: Boniquet, Echevarria, Harster.
Es un plaer i una distinció haver-hi assistit .

Show Buttons
Hide Buttons