Reunió anual de l’Acadèmia Pierre Fauchard a Palma de Mallorca

Els passats 11,12,13, va tenir lloc a Palma de Mallorca, la reunió anual de l’Acadèmia Pierre Fauchard a la qual assistí El Dr. Pere Harster

L’Acadèmia que està formada únicament per membres especialment escollits i investits, té com a eix predilecte la relació de l’ètica amb la professió. Van acudir 25 professionals de tota la geografia espanyola, les conferències van ser molt interessants; en una d’elles es va discutir la ràtio dentistes / habitants, que en el conjunt d’Espanya se situa al voltant del 1/1600, amb concentracions molt importants en les grans ciutats, essent un dels índexs més alts d’Europa, i molt per sobre de la ràtio recomanada per l’OMS.

El Professor Josep Maria Ustrell va presentar el seu nou llibre, “Perspectiva humanística de la bioètica en Estomatologia / Odontologia” que va ser molt comentat i celebrat.

Show Buttons
Hide Buttons